Groundwork Coach

Coaching

Als coach heb ik een verlangen om mensen vrij te zetten zoals Jes. 61:1 dat verwoordt. Dat was deel van Jezus missie statement, daar werk ik graag aan mee. Erg fijn als je richting Zijn plan in vrijheid mag lopen. Ik ken het als geen ander!
Wat staat bij jou in de weg om te worden wie je echt bent? Die vraag triggert mij! Loop je telkens vast op dat ene punt? De Groundwork werkwijzen die ik hanteer als coach, zijn erg geschikt om hierin doorbraak te geven.

Hoe ga ik te werk?

We ontmoeten elkaar eerst vrijblijvend om te onderzoeken of we een klik hebben en om, nadat ik je verhaal gehoord heb, te zien of ik denk je verder te kunnen brengen. Vervolgens stellen we samen jouw doelen vast en via gesprek, psycho educatie en oefeningen, proberen we ruimte te maken in jouw binnenwereld, zodat verandering plaats kan vinden en jij dichter bij jezelf kan komen. Het kan behulpzaam zijn om het boek “Ik Kan Veranderen” van Michelle van Dusseldorp naast het traject te lezen.

Als richtlijn, een gemiddeld traject duurt tussen de 6-16 sessies.

Ik weet dat er een behoorlijke drempel kan bestaan bij het idee dat je hulp nodig hebt. Die drempel heeft mijzelf weerhouden naar het zoeken van hulp. Ondertussen baal ik dat ik niet veel eerder ondersteuning heb gezocht, het geeft zo’n ruimte! Zo is deze coaching eigenlijk- ondersteuning. Iemand kijkt mee naar wat jij niet meer zo helder zien kan en helpt jou om zelfstandig de draad van jou leven weer op te pakken. Meer of minder is het niet.

Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek, dit is kosteloos.

Mijn tarief; €75,- per uur incl. btw (21%).
Voor CHE studenten en leden van de Navigators is een studententarief bespreekbaar.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben een Groundwork Coach en geregistreerd bij NOBCO.

Wat anderen over mij zeggen:

“Sue heeft mij geholpen om meer tot mezelf te komen en persoonlijke doelen na te streven. Ze oefent haar vak met liefde en passie uit en is echt bereid om mee te denken, maar ontneemt mij niet de ruimte om zelf na te denken. Sue stelt zich lerend op en staat open voor feedback. Dit zorgt voor een open klimaat, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Voor mij is de coaching zeer helpend geweest; ik heb er echt iets aan gehad.”

“Wat ik erg prettig vond was dat ik het gevoel had dat ik gelijk serieus werd genomen met mijn probleem en daarom ook gelijk wist dat zij mij kon helpen met dat gene wat mij blokkeerde. Ik vond het fijn dat het opgestelde doel werd aangehouden en af en toe werd geëvalueerd zodat ik ook mijn eigen vooruitgang kon zien en merken. De oefeningen die we hebben gedaan hebben mij erg geholpen om mijn blokkade een soort van vorm te geven. Een vorm op de manier hoe ik er mee om wil gaan en dat het voor mijn geen blokkade meer is maar een hulpmiddel”