Unstuck anders: Ardennen

Nieuw jaar, nieuwe plannen!

Omdat we merken dat veel mensen verlangen naar een verdieping in hun relatie met God en tegelijk de behoefte ervaren in contact te zijn met hun eigen hart, lanceren we in mei 2019 een nieuw soort Unstuck Reis.

Deze reis heeft alle gebruikelijke Unstuck ingrediënten: mooie natuur, prachtige wandelingen, ontspanning, goede gesprekken, gezelligheid en – uiteraard – serieus met jezelf en God bezig zijn. Deze keer gaan we echter niet naar Engeland, maar naar de glooiende heuvels, groene bossen, wilde watervallen en pittoreske dorpjes van de Belgische Ardennen.

En, tijdens deze reis van 10-13 mei ben je welkom – man, vrouw, alleengaande of echtpaar – om een voorproefje te krijgen van de training “Haal je hart op” verzorgd door collega’s van de School van Liefde – Hans en Rietje van der Lee.

Je rijdt, op eigen gelegenheid, naar de prachtige locatie in Staveren, waar we jullie vanaf 16:30 ’s middags ontvangen met een kopje thee of koffie en waar jullie ’s avonds, van Sue’s kookkunst kunnen genieten, ( want ja, Sue is er ook met man Chris).

Op de andere avonden testen we de Belgische gastvrijheid in plaatselijke eetgelegenheden. (Kosten voor eigen rekening.)

Je ontbijt zal voor je verzorgd worden en je lunchpakket kan je zelf voorbereiden om mee te nemen voor onderweg.

Deze reis kost € 345,- (voor een echtpaar € 620,-), dit is exclusief de avondmaaltijd op zaterdag en zondag.

Wees er snel bij, er is nog plaats voor slechts 8 personen!
Aanmelden.