Unstuckreizen

Unstuck Reizen – Wat houdt dat in?
Even er tussenuit, nieuwe en oude bekenden ontmoeten, mooie natuur zien, even afstand nemen, ruimte maken voor vers perspectief en het aller belangrijkste, opladen bij je Hemelse Vader. Wij vinden dat de Unstuck missie pas geslaagd is als je ook God ontmoet hebt en opgeladen bent door Zijn Aanwezigheid. Hij kent jouw taal, Hij weet waar Hij jou kan ontmoeten. Dus naast de overvloedige gezelligheid en het lekkere Britse eten, richten we ons bewust op Hem. Het kan zijn dat je er soms even op uit gestuurd wordt met een missie, met een vraag of dat je gedachten gestuurd worden door een dagopening. Vrees niet. Aan moeten doen we niet! Alles gaat in een ongedwongen sfeer.

Wij zijn gewoon weg en kunnen even los laten, andere ervaringen en verse perspectieven opdoen. Je bent er echt voor jezelf maar het is verrassend hoe we elkaar kunnen inspireren tijdens deze time-outs. Ik hoor vaak dat hoe kort een weekend dan ook is, het voelt alsof we veel langer weg zijn geweest.

Je gaat op pad, letterlijk, samen met een groep christen-vrouwen. Het zou kunnen dat je dit doet op een moment in je leven wanneer jij alles op een rij wilt zetten, even rust nodig hebt of gewoon aan een “break” toe bent. Je bent 3-4 dagen even heerlijk weg van je dagelijkse rompslomp, in een geheel andere omgeving, met andere mensen.

We kiezen vooral voor ‘er zijn’, de rust en de afstand. Hoewel je ook al wandelend vanzelf in (hopelijk goede) gesprekken zult komen met je reisgenoten, vragen we je ook om elkaars behoefte aan rust te respecteren. Save “de zwaardere stof” voor Sue!

Deze reizen doe ik niet alleen. Om te zorgen voor jullie optimaal genot, er zijn meer handen en voeten nodig… Voor de reis worden jullie voorgesteld aan mijn mede reisleider(s).

Zie hier de reacties van eerdere deelnemers.

In het voorjaar gaan we langs de kust en in het najaar in het binnenland. Omdat er in het najaar omhoog geklommen moet worden (het heet niet voor niets Peak District!) en de routes ook langer zijn, 12 tot 14 km, is deze reis fysiek uitdagender. In het voorjaar lopen we ongeveer 10 km langs het Coastpath.

Ik sta zeker open voor privé reis verzoeken van bestaande groepen. Om een paar voorbeelden te geven – in 2018 hebben we een reis voor een echtparen (vrienden groep) verzorgd en in het voorjaar van 2019 komt een reis exclusief voor kerkleiders.