Unstuckreizen

Unstuck Reizen

Na jaren reizen voor individuen te hebben geleid, kies ik er voor om vanaf nu verder te gaan met het organiseren van reizen voor kleine groepen  die een gezamenlijk geloofsgroeidoel hebben.

Wat houdt dat in? Even er tussenuit, samen met jouw groep, mooie natuur zien, even afstand nemen, ruimte maken voor vers perspectief en het aller belangrijkste, opladen bij je Hemelse Vader. Wij vinden dat de Unstuck missie pas geslaagd is als je ook God ontmoet hebt en opgeladen bent door Zijn Aanwezigheid. Hij kent jouw taal, Hij weet waar Hij jou kan ontmoeten. We richten ons bewust op Hem. Geloofsgroei samen is het doel. Dit sluit in, niet uit, dat er ook overvloedige gezelligheid en het lekkere Britse eten is. We gaan voor een evenwichtig reis van inspanning en ontspanning.

Wij zijn lekker weg en kunnen even los laten, andere ervaringen en verse perspectieven opdoen. Je bent er echt voor jezelf, maar ook wel samen. Elkaar inspireren om vervolgens weer samen anders er tegen aan te kunnen. Drempels verdwijnen door zo’n gezamenlijke ervaring.

Tijdens het weekend behandelen we een thema vanuit verschillende invalshoeken-  overdenkingen, meditaties, stilte, gesprek, oefeningen en gebed.

Het thema is bespreekbaar voor jouw groep, zo ook de locatie binnen de UK. Cornwall, daar kom ik graag!

Ik hoor vaak dat hoe kort een weekend dan ook is, het voelt alsof we veel langer weg zijn geweest. Alles gaat in een ongedwongen sfeer.

Deze reizen doe ik niet alleen. Om te zorgen voor jullie optimaal genot, zijn er meer handen en voeten nodig… Voor de reis worden jullie voorgesteld aan mijn mede reisleider(s). Afhankelijk van de samenstelling van de groep.

In 2018 hebben we een reis voor een echtparen (vrienden groep) verzorgd en in het voorjaar van 2019 een reis voor dames die een vrouwenbeweging willen inspireren.

Ik loop warm voor het gezamenlijke geloofsgroeidoel en hoor graag hoe ik jouw groep kan bedienen.

Bel voor informatie – 06 54 94 05 30 of neem contact met me op via deze site.

Zie hier de reacties van eerdere deelnemers