About me…

Persoonlijk missie
Als coach heb ik een verlangen om  mensen vrij in hun zijn te zetten zoals Jesaja 61:1 dat verwoordt.  Ik word echt blij wanneer ik mensen hun vleugels (weer) zie openslaan of opnieuw geïnspireerd raken. Jezus gunt ons die vrijheid.  Hij is mijn hulpbron maar ook als je niet gelooft en daar geen steun aan hebt, is het erg fijn als je verloren vrijheid of weg terug kunt pakken om te worden zoals je bedoeld bent. Niemand blijft graag gevangen.

Mijn eigen levensverhaal is ook iets van een reis geweest. Het is in Wales begonnen. Inmiddels woon ik 28 jaar in Nederland, gelukkig getrouwd met mijn Nederlandse man, Chris, en heb drie zelfstandige kinderen. Mijn nog altijd hoorbare accent en taal blunders zal je niet kunnen missen. Wen er alvast aan:) Hier heb ik een studie in Godsdienst pastoraat gevolgd (CHE, 2011), een heleboel kerk en conferentie werk verricht en jaren cursussen voor Bijbelstudie.net verzorgd. Daarnaast hou ik gewoon van wandelen, vogels, natuurfotografie, wijn en ben enorm fan van Welsh rugby.

Wat ik in de laatste paar jaar sterk ervaren heb, door mijn Integratieve Coach opleiding bij Groundwork, maar ook door wat het leven mij heeft toebedeeld, is dat God in geen enkele doos past. Hij is niet zoals ik dacht, Hij doet niet wat ik verwacht. Toch leer ik, stapsgewijs, steeds te vertrouwen in Zijn weg met mij. Met vallen en opstaan.

Ik ga te werk met een eigen blend van relativerende humor en ontspannenheid. Ik hoor vaak terug dat ik gauw vertrouwd voel en veilig bent.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben een Groundwork Coach en daar blijf ik graag in de leer. Ik ben geregistreerd bij NOBCO.

Waar vind je mij? Ik heb een praktijkruimte in Harderwijk op een makkelijk bereikbare locatie op 100m loopafstand van NS station Harderwijk. Met de auto ben ik 5 minuten van de A28 verwijderd. 

Neem contact op

Wat kost het? Mijn tarief; €75,- per uur incl. btw (21%).
Voor CHE studenten en leden van de Navigators is een studententarief bespreekbaar.

Wat anderen over mij zeggen…