About me…

Wie ben ik?

Ik hou er van om naast mensen onderweg te lopen. Als jij het even niet meer ziet, of hard aan het zoeken bent, creëer ik het liefst de omstandigheden waarin jij even bijtankt. Ik reik je een veldfles aan en zie graag dat je versterkt verder kan lopen. In de loop der jaren herken ik een soort vuurtorenfunctie bij mezelf. Ik schijn even het licht op het pad voor je, zodat je zelf verder kunt. Dit doe ik met eigen blend van relativerend humor en ontspannenheid.

sue-site

Mijn eigen levensreis is in Wales begonnen. Inmiddels woon ik 27 jaar in Nederland, gelukkig getrouwd met mijn Nederlandse man, Chris, en heb drie zelfstandige kinderen. Mijn nog altijd hoorbare accent en taal blunders zal je niet kunnen missen. Hier heb ik een studie in Godsdienst pastoraat gevolgd (CHE, 2011), een heleboel kerk en conferentie werk verricht en jaren cursussen voor Bijbelstudie.net verzorgd. Daarnaast hou ik gewoon van wandelen, vogels, natuurfotografie, wijn en Welsh rugby.

Wat ik in de laatste paar jaar sterk ervaren heb, vooral door mijn Integratief Coach opleiding bij Groundwork, is een dieper vertrouwen in Gods weg met mij. Die Weg vatten lukt me niet, maar ik leer vertrouwen, met vallen en opstaan, dat wat mij overkomt, me iets wil brengen op reis met Hem. 

Persoonlijk missie

Als coach heb ik een verlangen om mensen vrij in hun zijn te zetten zoals Jesaja 61:1 dat verwoordt.  Ik word echt blij wanneer ik mensen hun vleugels (weer) zie openslaan. Jezus gunt ons die vrijheid, Hij is mijn hulpbron maar ook als je niet gelooft en daar geen steun aan hebt, is het erg fijn als je verloren vrijheid terug kunt pakken om te worden zoals je bedoeld bent. Niemand blijft graag gevangen.

Wat anderen over mij zeggen…