About me…

Wie ben ik?

Ik hou er van om naast mensen onderweg te lopen. Als jij het even niet meer ziet, of hard aan het zoeken bent, creëer ik het liefst de omstandigheden waarin jij even bijtankt. Ik reik je een veldfles aan en zie graag dat je versterkt verder langs Gods weg in vertrouwen kan lopen. In de loop der jaren herken ik een soort vuurtorenfunctie bij mezelf. Ik schijn even het licht op het pad voor je, zodat je zelf verder kunt.

sue-site

Ik ben iemand die graag naar de diepere levels toe gaat, ik hou van diepgang, van het stimuleren in het zoeken naar meer. Dit serieuze deel van mij combineer ik met succes, begrijp ik, met eigen blend van relativerende humor en ontspannenheid.

Mijn levensreis is in Wales begonnen. Inmiddels woon ik 27 jaar in Nederland, gelukkig getrouwd met mijn Nederlandse man, Chris, en heb drie zelfstandige kinderen. Mijn nog altijd hoorbare accent zal je niet kunnen missen. Hier heb ik een studie in Godsdienst pastoraat gevolgd (CHE, 2011), een heleboel kerk en conferentie werk verricht en jaren cursussen voor Bijbelstudie.net verzorgd. Daarnaast hou ik gewoon van wandelen, wijn, vogels, natuurfotografie en Welsh rugby.

Wat ik in de laatste paar jaar sterk ervaren heb, vooral door mijn Integratief Coach opleiding bij Groundwork, is een dieper vertrouwen in Gods weg met mij en een vrede met mezelf en wie ik wel en niet ben. Ik ben completer geworden door het ontdekken dat er meer van me is dan een hoofd. Je krijgt net zoveel informatie door te luisteren naar je lichaam en alle emoties die erbij horen. Wat een heerlijke ontdekking is het wanneer je dit ook nog leert toelaten!