Psychosociale Coaching/Groundwork Coach

Voor wie is coaching eigenlijk?

Misschien kan ik je het beste helpen door te vertellen met wat voor klachten mensen bij mij komen.

Dat zijn mensen die zich bij vlagen onmachtig voelen, die angstig kunnen zijn, die paniek ervaren, mensen die zich onvrij voelen en zichzelf niet durven of kunnen zijn. Ik ben er voor mensen die workaholic zijn en dat niet meer willen, voor mensen die meer willen voelen. Ik ben er ook voor mensen die niet weten wat het probleem precies is maar ervaren dat er wel ‘iets’ is waar ze graag los van komen.

Ach, er zijn zoveel klachten, maar waar het allemaal op neer komt is dit gevoel van onmacht  – ik wil wel, maar ik kan het niet. Ik wil het stuur van mijn leven oppakken maar op de één of andere manier wordt ik daarin steeds belemmerd.

Je hoef niet in een categorie te passen om contact op te nemen. Bij de vrijblijvende kennismaking kunnen we samen kijken of ik denk je verder te kunnen brengen en, heel belangrijk, of we een klik hebben. Ik gun jou de juiste plek. Jij moet je bij mij op je gemak  kunnen voelen.

Coaching is voor degene die met zulke vraagstukken niet willen blijven rondlopen. Er is een uitweg! De Groundwork werkwijzen die ik hanteer als coach, zijn erg geschikt om hierin een doorbraak te brengen.

Persoonlijk missie

Als coach heb ik een verlangen om mensen vrij in hun zijn te zetten zoals Jesaja 61:1 dat verwoordt. Jezus gunt ons die vrijheid. Hij is mijn hulpbron maar ook als je niet gelooft en daar geen steun aan hebt, is het erg fijn als je verloren vrijheid terug kan pakken om te worden zoals je bedoeld bent. Niemand blijft graag gevangen.

Hoe ga ik te werk?

Als we ontdekken dat we een klik hebben, stellen we samen jouw doelen vast. Via gesprek, psycho educatie en oefeningen proberen we ruimte te maken in jouw binnenwereld, zodat verandering plaats kan vinden en jij beter in je vel zit. Het kan behulpzaam zijn om het boek “Ik Kan Veranderen” van Michelle van Dusseldorp naast het traject te lezen.

Een gemiddeld traject duurt (als richtlijn) tussen de 6-16 sessies, maar ja, wat is gemiddeld?! Ik werk met wat er is in jou en wat nodig is. 

Eigenlijk is coaching puur ondersteuning, zodat jij weer vrij kan varen… Iemand kijkt mee naar wat jij niet meer zo helder zien kan en helpt jou om zelfstandig de draad van jouw leven weer op te pakken en in je kracht te gaan staan. Meer of minder is het niet.

Trek gerust aan de bel. Neem contact met me op. Ik ontmoet je graag.

Waar? Ik werk in Harderwijk op een makkelijk bereikbaar locatie op 100m loopafstand van NS station Harderwijk. Met de auto ben ik 5 minuten van de A28. 

Wat kost het? Mijn tarief; €75,- per uur incl. btw (21%).
Voor CHE studenten en leden van de Navigators is een studententarief bespreekbaar.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben een Groundwork Coach en geregistreerd bij NOBCO.

Wat anderen over mij zeggen:

“De afgelopen maanden heb ik bij Sue een traject gedaan met als doelstelling bevrijd te worden van de angst niet te voldoen aan de verwachtingen van anderen cq niet geaccepteerd te worden door anderen.
Dit traject heeft mij meer zelfvertrouwen opgeleverd, het vermogen om mezelf te zijn, de moed om zelf keuzes te maken en meer initiatief te nemen. Allemaal met als gevolg dat ik met meer plezier en voldoening in het leven sta.” B.

In een rot periode ben ik begonnen aan een coaching traject.
In die tijd was ik ongelukkig, niet helder, was ik ontevreden over mijzelf en zag ik het allemaal niet meer zitten.   Gaandeweg de periode van 8 maanden door behulp van de sessies ben ik een hele hoop te weten gekomen over mezelf.
Ik weet nu beter wat mijn sterktes en mijn zwaktes zijn en dat ik hiermee kan dealen.
Het was zeker geen makkelijke periode maar achteraf gezien heb ik mijzelf enorm zien groeien.Ik ben nu veel bewuster van wat er allemaal in mij omgaat qua emoties, en kan ze daardoor beter voelen en verwerken. BJ.

“Sue heeft mij geholpen om meer tot mezelf te komen en persoonlijke doelen na te streven. Ze oefent haar vak met liefde en passie uit en is echt bereid om mee te denken, maar ontneemt mij niet de ruimte om zelf na te denken. Sue stelt zich lerend op en staat open voor feedback. Dit zorgt voor een open klimaat, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Voor mij is de coaching zeer helpend geweest; ik heb er echt iets aan gehad.” T.

“Wat ik erg prettig vond was dat ik het gevoel had dat ik gelijk serieus werd genomen met mijn probleem en daarom ook gelijk wist dat zij mij kon helpen met dat gene wat mij blokkeerde. Ik vond het fijn dat het opgestelde doel werd aangehouden en af en toe werd geëvalueerd zodat ik ook mijn eigen vooruitgang kon zien en merken. De oefeningen die we hebben gedaan hebben mij erg geholpen om mijn blokkade een soort van vorm te geven. Een vorm op de manier hoe ik er mee om wil gaan en dat het voor mijn geen blokkade meer is maar een hulpmiddel” M.