Unstuck Reis Najaar: Peak District

Hoe ziet de reis in oktober eruit?

Tijdens deze reis bezoeken we de Peak District. De naam zegt het al, door die ‘peaken’ is het fysiek een uitdagendere reis dan maart. De wandelingen zijn 12-14 km (daar proberen we niet overheen te gaan).

Dag 1:
We vliegen vanaf Amsterdam naar Manchester. Met een mini-bus wordt de rest van de reis naar onze verblijfslocatie afgelegd. Deze ligt 5 kwartier van de luchthaven. Onderweg stoppen we om ponden te pinnen.

We verblijven in een groepsaccommodatie in Millers Dale waarbij, om de prijzen betaalbaar te houden, de slaapkamers gedeeld zullen worden. Maar we weten uit ervaring, dat de prachtige locatie dit zal compenseren…

Dag 2 en 3:
Na het ontbijt dat in Engelse stijl (maar ook in alle andere stijlen), voor je verzorgd kan worden, en het zelf klaarmaken van je lunchpakket, gaan we wandelen in de omgeving. De nadruk zal niet liggen op de afstand die we afleggen, maar op het genieten van wat we zien en ervaren. Dit is dus geen wandelvakantie!

Elke dag openen we de dag met elkaar rondom een thema. Op zondag zullen we iets meer tijd hieraan besteden. Ook door de dag heen staan we open voor opdrachten die met het thema verbonden zijn. 

Halverwege de middag komen we terug bij de accommodatie. Daar heb je de rest van de middag tijd voor jezelf. In die tijd zijn wij beschikbaar voor jullie.

Rond zes uur zoeken we een eetgelegenheid op in de buurt. De Britse pubs bieden uitstekende gastvrijheid, sfeer en good food voor een redelijke prijs! Eenmaal weer thuis, heb je tijd voor jezelf. Voel je vrij om bij de groep aan te sluiten of juist eigen plan te trekken. Er is in ieder geval geen programma meer.

Dag 4:
Er is nog tijd voor een kort uitstapje voordat we vertrekken. We pauzeren onderweg naar de luchthaven voor een laatste pub lunch. Het is een avond vlucht.

Kosten : deze reis kost 425, pp.