Unstuck Wandel Retraite: Devon of Cornwall

Hoe ziet de reis van maart eruit?

Dag 1:
We vliegen vanaf Amsterdam naar Bristol. Met een mini-bus wordt de rest van de reis naar onze verblijfslocatie in ongeveer 3 uur afgelegd.

We verblijven in een groepsaccommodatie waarbij, om de prijzen betaalbaar te houden, de slaapkamers gedeeld zullen worden. Maar we zijn ervan overtuigd, dat de prachtige locatie dit zal compenseren…

Dag 2 en 3:
Na het ontbijt dat in Engelse stijl maar ook in alle andere stijlen, voor je verzorgd kan worden, en het zelf klaarmaken van je lunchpakket, gaan we wandelen in de omgeving.  De nadruk zal niet liggen op de afstand die we afleggen, maar op het genieten van wat we zien en ervaren. Dit is dus geen wandelvakantie! Een paar stevige wandelschoenen zijn wel aan te raden vanwege de ondergrond.

Elke dag openen we de dag met elkaar. En je neemt een opdracht met je mee. Op zondag zullen we meer gaan verdiepen.

Halverwege de middag komen we terug bij de accommodatie. Daar heb je de rest van de middag tijd voor jezelf. In die tijd zijn wij beschikbaar voor jullie.

Rond zes uur zoeken we een eetgelegenheid op in de buurt. De Britse pubs bieden uitstekende gastvrijheid, sfeer en good food voor een redelijke prijs! Eenmaal weer thuis, heb je tijd voor jezelf. Voel je vrij om je bij de groep aan te sluiten of juist je eigen plan te trekken. Er is in ieder geval geen programma meer. 

Dag 4:
Vertrek naar de luchthaven. Er is nog tijd voor een kort uitstapje.

Prijs
De prijs van deze reis in 2020 is € 380,-
Het bedrag betreft de vlucht, accommodatie, transport, ontbijt en lunch. Pubmaaltijden (3 x avondeten, 1 maal lunch) zijn voor eigen rekening.
(richtlijn € 15,- p.p.p.d.)