Unstuckreizen

Unstuck Reizen voor kleine groepen

Ik kies ik er voor, om vanaf nu, verder te gaan met het organiseren van reizen voor kleine groepen die een gezamenlijk geloofsgroeidoel hebben.

Wat houdt dat in? Even er tussenuit, samen met jouw groep, of ander zoekers, mooie natuur zien, even afstand nemen, ruimte maken voor vers perspectief en het aller belangrijkste, opladen in alle openheid, bij je Hemelse Vader. Wij vinden dat de Unstuck missie pas geslaagd is als je ook God ontmoet hebt en opgeladen bent door Zijn Aanwezigheid. Hij kent jouw taal, Hij weet waar Hij jou kan ontmoeten. We richten ons bewust op Hem. Geloofsgroei samen is het doel. Dit sluit in, niet uit, dat er ook overvloedige gezelligheid en het lekkere Britse eten is. We gaan voor een evenwichtig reis van inspanning en ontspanning.

Wij zijn lekker weg en kunnen even los laten, andere ervaringen en verse perspectieven opdoen. Elkaar inspireren om er vervolgens weer samen op een andere manier tegen aan te kunnen. Drempels verdwijnen door zo’n gezamenlijke ervaring. Samen een cultuur verandering teweeg brengen, begint bij samen die cultuur ervaren en doorleven.

Tijdens het weekend behandelen we een thema vanuit verschillende invalshoeken-  overdenkingen, meditaties, stilte, gesprek, oefeningen en gebed.

Aan welke groepen denk ik?

Dit kan zijn voor een groep losse individuen die op zoek zijn en aangesproken voelen door de thema.Hiervoor kan jij je inschrijven.

Of bijvoorbeeld een groep mensen die elkaar beter wil leren kennen, voor meer saamhorigheid kiest of verbinding zoekt, en dat op geloofsniveau. Wat je in een weekend samen bereikt, lukt niet zomaar over een vergadertafel. Samen eten verbindt, samen lopen, samen God zoeken en ervaren, samen bidden, samen delen. Jezelf anders laten zien.

Als je een groepsreis wil reserveren, is het thema  bespreekbaar voor jouw groep, het hangt natuurlijk van jouw doel af.

In 2018 hebben we een reis voor echtparen (vrienden groep) verzorgd en in het voorjaar van 2019 een reis voor dames die vanuit eigen verbondenheid, een vrouwengroep wil inspireren.

Ik loop warm voor het gezamenlijke geloofsgroeidoel en hoor graag hoe ik jouw groep kan bedienen.

Deze reizen doe ik niet alleen. Om te zorgen voor jullie optimaal genot, zijn er meer handen en voeten nodig… Voor de reis worden jullie voorgesteld aan mijn mede reisleider(s). Afhankelijk van de samenstelling van de groep.

Bel voor informatie – 06 54 94 05 30 of neem contact met me op via deze site.

Zie hier de reacties van eerdere deelnemers