Unstuck Wandel Retraite: Cornwall

Hoe ziet de reis van maart eruit?

Dag 1:
We vliegen vanaf Amsterdam naar Bristol. Met een mini-bus wordt de rest van de reis naar onze verblijfslocatie vlakbij Polzeath, in ongeveer 3 uur afgelegd.

We verblijven in een groepsaccommodatie waarbij, om de prijzen betaalbaar te houden, de slaapkamers gedeeld zullen worden. We zijn ervan overtuigd, dat de prachtige locatie en de groepssfeer, dit zal compenseren…

Dag 2 en 3:

Elke dag ontbijten we samen. Dat kan natuurlijk op de Engelse manier voor je worden klaar gemaakt, of op wat voor manier je ook maar lekker vindt. We maken er in ieder geval een feestje van! Voordat we wandelend van de omgeving gaan genieten, trekken we God er bewust bij. De ene dag is dit iets uitgebreider dan de andere wanneer we het thema verder uitdiepen, gericht op zowel hoofd als hart.

Ergens in de middag komen we terug bij de accommodatie. Je hebt dan tijd voor jezelf. In die tijd ben ik beschikbaar voor jullie. Een persoonlijk coaching gesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor kun jij je inschrijven.

Rond zes uur zoeken we naar een eetgelegenheid in de buurt. De Britse pubs bieden uitstekende gastvrijheid, sfeer en good food voor een redelijke prijs! Aan tafel is er gelegenheid om in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Eenmaal weer thuis, heb je tijd voor ontspanning. Voel je vrij om je bij de groep aan te sluiten of juist je eigen plan te trekken. Er is in ieder geval geen programma meer.

Dag 4:
Vertrek naar de luchthaven. Er is nog tijd voor een kort uitstapje en om onderweg in een pub te lunchen.

Prijs
De prijs van deze reis in het voorjaar van 2020 is € 380,- , tot 1 november. Daarna kwam er €20,- bij i.v.m. de  prijsstijging van de vliegticket. Vroegboeken loonde dus!
Het bedrag betreft de vlucht, accommodatie, transport, ontbijt en lunch. Pubmaaltijden zijn voor eigen rekening, het gaat om 3 x avondeten, 1 maal lunch, richtlijn € 15,- p.p.p.d.